Baarn | straatinfo

inbraak politie meldingen

Drie woninginbrekers aangehouden

inbraak

Baarn - Dinsdagavond 16 december werden drie woninginbrekers aangehouden door alerte agenten. Een van de inbrekers werd na een korte achtervolging te voet aangehouden. De andere twee werden niet veel later op de A27 ingerekend.

Rond 17.30 uur zagen surveillerende agenten op de Doormanlaan drie mannen uit een steeg komen die zich verdacht gedroegen. Bij het zien van de politie gingen de drie er direct vandoor. De agenten renden erachteraan wisten na een korte achtervolging een van de verdachten aan te houden. De andere twee wisten te ontkomen in een auto.

De agenten zagen de auto wegrijden en konden het kenteken noteren en doorgeven aan de meldkamer. Niet veel later werd de auto gesignaleerd op de A27 in de richting van Breda. De auto werd stilgezet en de twee verdachten werden aangehouden.

In de omgeving van de Doormanlaan hebben agenten gezocht waar de mannen mogelijk hadden ingebroken. Ze kwamen uit bij een woning aan de Floriszlaan, waarbij is gepoogd in te breken. Er werd ook inbrekerswerktuig gevonden.

De drie mannen zitten vast voor onderzoek. Het gaat om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 27 en 29 jaar en een 21-jarige man uit Delft.

Soortgelijke berichten

Woninginbrekers aangehouden
Nieuwegein

Aanhouding woninginbrekers
Abcoude

Woninginbrekers aangehouden
Waalre

Drie woninginbrekers en heler aangehouden
Breda

Woninginbrekers Vierpolders op heterdaad betrapt
Vierpolders

Woninginbrekers aangehouden
Naaldwijk

Woninginbrekers aangehouden
Veenendaal

Woninginbrekers aangehouden
Alkmaar

Twee bekende woninginbrekers aangehouden
Oud Gastel

Twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio